Visgraat PVC vloer

Wilt u een visgraat PVC vloer laten leggen in uw woning? De razend populaire visgraat PVC vloer is niet meer weg te denken uit de interieurs van deze tijd. De visgraat vloer is een klassieke, stijlvolle vloer met een moderne twist. Netjes afgewerkt en in no-time gelegd, dat kenmerkt de Huys groep


Wilt u de vloer zelf even goed bekijken of advies vragen van een van onze specialisten? Bezoek onze showroom!

Bezoek onze showroom

Wat is een visgraat PVC vloer?

Een visgraat PVC vloer is een vloer waarbij de planken in een hoek tegen elkaar worden gelegd. Dit wordt wel het visgraat tegelpatroon genoemd. Leuk feitje: het legpatroon is vernoemd naar de botstructuur van de vis. Het PVC Huys biedt de PVC visgraat vloer in alle kleuren en maten aan. Waar wacht u nog op?

Neem contact op

PVC visgraatvloer in huis

De PVC visgraat vloer is ideaal om in uw huis te hebben. De vloer is kindervriendelijk, sterk en sfeervol, en is bijna niet van echt hout te onderscheiden. Deze PVC visgraat vloer is een echte topper, Het PVC Huys en al haar klanten zijn er laaiend over! 

De kunststof visgraat vloeren zijn visgraat planken met veel voordelen. De planken bestaan uit microvelling en hebben een houtstructuur, hierdoor is de vloer ontzettend veilig, u zult er namelijk nooit een splinter van krijgen of op enige manier kunnen bezeren. De PVC visgraat vloer geeft elke ruimte een prachtige en luxe uitstraling, en als extra is deze visgraat vloer ook nog eens onderhoudsarm. Onze specialisten nemen de zorgen rondom het leggen van de vloer volledig uit handen. 

Offerte aanvragen

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: