De mooiste vloer voor de beste prijs van Nederland!

Voor het leggen van een PVC-vloer in een visgraatmotief, inclusief het egaliseren van de ondervloer rekent Het PVC Huys € 85,- per vierkante meter, inclusief btw, voorrijkosten en materiaal.


Voor het leggen van een PVC-vloer in stroken, inclusief het egaliseren van de ondervloer rekent Het PVC Huys € 80,- per vierkante meter, inclusief btw, voorrijkosten en materiaal.
 

Motief Visgraat Stroken
Prijs per strekkende meter € 85,00 € 80,00

 

Prijzen zijn maatwerk en dat vraagt een projectmatige benadering. Neem voor een eerste prijsindicatie contact met ons op via +31 (0)345 254 560 of via de button hieronder.

Neem contact op

Betaalbaar

PVC (polyvinylchloride) is een soort vinyl maar dan veel sterker, zwaarder en vele malen beter dan vinyl. De vloeren zijn erg sterk waardoor ze duurzaam zijn. Zeker als de ondergrond vlak, blijvend droog en niet indrukgevoelig is. Een bijkomend voordeel is - niet geheel onbelangrijk - een PVC-vloer van Het PVC Huys is uitstekend betaalbaar. U hebt met een PVC-vloer de prachtige looks van een natuurlijke vloer in huis. Deze bijna onderhoudsarm. U heb dus wel de lusten, maar nauwelijks lasten. Ten opzichte van bijvoorbeeld een houten vloer bent u met een PVC-vloer veel voordeliger uit.

Offerte aanvragen

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: