Over ons

Een PVC-vloer is een prachtige en ideale vloer voor elk interieur. Want PVC heeft veel voordelen en is leverbaar in talloze variaties. Wilt u houtlook, betonlook, tegels of een vloer met extra lange of brede planken? Dat kan allemaal met PVC. Dat is er dus in veel varianten. En die vindt u allemaal bij ons.

Specialisten in PVC-vloeren

Met ons team van Het PVC Huys hebben we gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring in het leggen van PVC-vloeren. Intussen zijn wij doorgewinterde experts in deze veelzijdige vloeren. Wij kennen de beste materialen en de eigenschappen van een PVC-vloer op elke ondergrond. We adviseren u bij het samenstellen van de kleuren en de motieven van uw PVC-vloer. En we verstaan de kunst om u wegwijs te maken in de praktische mogelijkheden van onze PVC-vloeren.

Advies

Service

Bij Het PVC Huys hebt u direct contact met de eigenaar. U krijgt van hem eerlijk en deskundig advies. Hij verdiept zich vooraf grondig in uw situatie en verbindt zich aan uw persoonlijke interieurdoelen. Bij het PVC Huys leveren we extreem veel service. Koopt u een PVC-vloer bij Het PVC Huys, dan weet u zeker dat u jarenlang plezier houdt van uw vloer.

Offerte aanvragen

Afbouwgarantie

Als consument verlangt u goede kwaliteit van producten en diensten. Dat verdient u ook. Omdat u slechts enkele malen in uw leven een nieuwe PVC-vloer koopt, is het belangrijk dat u goede informatie krijgt. Zodat duidelijk is wat u van ons mag verwachten. Daarom biedt Het PVC Huys u de NOA-Afbouwgarantie. Mocht er onverhoopt een geschil ontstaan, dan kunt u terecht bij de stichting Geschillencommissie. Deze onafhankelijke commissie zal een bindende uitspraak doen.

Advies

Alles in één hand

Wij zijn één van de weinige bedrijven in Nederland die de afwerking van uw vloer of wand met plinten, het leggen van vloerverwarming, het gieten van een vloer en de afwerking van uw vloer of wand in één hand hebben. Het PVC Huys biedt u die prettige combinatie aan in samenwerking met zusterbedrijven Het Gietvloer HuysHet Vloerverwarmings Huys en Het Plinten Huys. Dit betekent dat u met slechts één partij van gedreven en kwaliteitsbewuste vakmensen te maken hebt. Dat is wel zo handig met het op elkaar laten aansluiten van de werkzaamheden in uw woning. Eén aanspreekpunt zorgt voor helderheid en duidelijkheid bij leggen van uw PVC vloer of het renoveren van uw trap. Het PVC Huys en zijn zusterondernemingen werken alleen met A-label fabrikanten die in Nederland gevestigd zijn. Dit geeft u de zekerheid dat u Hollandse degelijkheid en betrouwbaar vakwerk in huis haalt.

Offerte aanvragen

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: