Walvisgraat legpatroon

Het Walvisgraat legpatroon is afgeleid van het Visgraat legpatroon, alleen is een walvisgraat legpatroon breder, langer en groter. In feite kunt u het Walvisgraat legpatroon zien als de XL variant van het Visgraat legptroon. Een PVC vloer met walvisgraat sluit volledig aan op de woontrends van het heden. Door de levensechte, duidelijke patronen van de walvisgraat in de PVC vloer geeft de vloer een indrukwekkende meerwaarde aan uw interieur.

Offerte op maat aanvragen

Voordelen van het Walvisgraat legpatroon

Indrukwekkend en stijlvol

Het Walvisgraat legpatroon staat voor extra lang, extra breed, extra groot en extra indrukwekkend. Een Walvisgraat legpatroon vloer is dus het grote broertje van het Visgraat PVC vloer legpatroon. De planken van de Walvisgraat PVC vloer worden door onze specialisten schuin en haaks door op elkaar aangesloten gelegd waardoor er een prachtig trapsgewijs patroon in de vloer ontstaat. Dit zorgt voor een moderne en rustige uitstraling met meer ruimtebeleving. Een absolute aanrader wanneer u voor een minimalistische stijl gaat en rust wilt brengen in uw interieur.

Legservice voor uw PVC vloer met Walvisgraat legpatroon

Nadat u de keuze heeft gemaakt voor een visgraat PVC vloer zorgen de specialisten van het PVC Huys voor een perfect gelegde vloer. Onze experts nemen u de zorg daarvoor volledig uit handen. Neem contact op voor de mogelijkheden! 

Bezoek de showroom van het PVC Huys

Kom langs bij ons in de showroom! Onze specialisten staan u hier graag zonder enige verplichting te woord. Houd er wel rekening mee van te voren een afspraak in te plannen zodat u alle aandacht krijgt die u verdient. De technisch ervaren en creatieve experts van Het PVC Huys hebben de knowhow om voor u het beste advies voor uw nieuwe PVC Walvisgraat patroon vloer te geven die qua kleur, samenstelling en design volledig bij uw persoonlijke wensen en interieur aansluit.

Showroom afspraak maken

De veelzijdige specialisten van Het PVC Huys

Bij het PVC Huys bent u aan het juiste adres voor al uw vloeren. Wij zijn één van de weinige bedrijven die het leggen van vloerverwarming, het gieten van een vloer en het aanbrengen van PVC vloeren en het leveren en monteren van plinten in één hand hebben. Dit betekent dat u met slechts één partij van gedreven en kwaliteitsbewuste vakmensen te maken hebt. Eén aanspreekpunt zorgt voor helderheid en duidelijkheid in de planning en voortgang bij de aanleg van uw vloerverwarming, het gieten van uw nieuwe vloer en de montage van uw plinten.

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: