Visgraat legpatroon

U heeft het visgraat legpatroon vast wel eens een keer gezien bij uw buren of bij familie. Een visgraat PVC vloer is razend populair! Met een visgraat legpatroon heeft u een klassieke, stijlvolle vloer met een moderne twist in huis.

 

Visgraat PVC vloeren zijn rechthoekige planken met een visgraat tegelpatroon. Leuk feitje: het legpatroon is vernoemd naar de botstructuur van de vis. De vloeren met een visgraat legpatroon zijn in alle kleuren en maten verkrijgbaar bij Het PVC Huys.

Offerte aanvragen

Een visgraatvloer voor ieder interieur

Een van de nieuwste trends PVC-vloeren is het visgraat legpatroon. In het verleden zagen we deze manier van leggen al voorbijkomen. Meestal werd dit toegepast bij houten vloeren. Een echte houten vloer heeft een veel hoger prijskaartje en is lang niet zo gebruiksvriendelijk als bijvoorbeeld een visgraat PVC-vloer. Ondanks dat een visgraat PVC-vloer niet van echt hout is gemaakt heeft het een luxe en identieke uistraling en is het niet van echt hout te onderscheiden. 

Visgraat legpatroon op maat

De diversiteit aan maten, afwerkingen, behandeling en houtsoorten geven een ruime keuze aan u als klant. De totale samenstelling bepaald de uistraling voor uw interieur. We kunnen het visgraat legpatroon geheel op uw wensen afstemmen zodat hij uitstekend past in uw interieur. 

Hoeveel kost een visgraat PVC-vloer?

Voor het leggen van een PVC-vloer in een visgraatmotief, inclusief het egaliseren van de ondervloer rekent Het PVC Huys € 65,- per vierkante meter, inclusief btw, voorrijkosten en materiaal. De prijzen voor een visgraat PVC-vloer zijn maatwerk en dat vraagt een projectmatige benadering. Vraag een offerte aan voor een vrijblijvende prijs indicatie voor uw visgraat PVC-vloer. 

legservice voor uw PVC Visgraat vloer 

Nadat u de keuze heeft gemaakt voor een visgraat PVC-vloer, blijft er nog één beslissing over. Gaat u de visgraat PVC-vloer zelf leggen? Houdt u er dan rekening mee dat een PVC vloer leggen op beton, plavuizen of op een houten vloer op een specifieke manier moet gebeuren. Misschien is het een beter idee om uw visgraat PVC-vloer te laten leggen? U kunt in dat geval gebruik maken van onze legservice. De experts van Het PVC Huys nemen u de zorg daarvoor volledig uit handen. Neem contact op voor de mogelijkheden! 

Bij het PVC Huys bent u aan het juiste adres voor al uw vloeren 

Wij zijn één van de weinige bedrijven die het leggen van vloerverwarming, het gieten van een vloer en het aanbrengen van PVC vloeren en het leveren en monteren van plinten in één hand hebben. Dit betekent dat u met slechts één partij van gedreven en kwaliteitsbewuste vakmensen te maken hebt. Eén aanspreekpunt zorgt voor helderheid en duidelijkheid in de planning en voortgang bij de aanleg van uw vloerverwarming, het gieten van uw nieuwe vloer en de montage van uw plinten.

Offerte aanvragen

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: