Stone look legpatroon

De PVC stonelook, ook wel ‘tegellook’ vloeren genoemd, is een vierkante vorm PVC vloer. In vergelijking tot een visgraat legpatroon of een stroken vloer met een rechte plank legpatroon heeft de Stone look een onderscheidende stijl. Het lijkt net of er tegels naast elkaar liggen wat zorgt voor een strakke uitstraling. 


Stone look PVC vloeren zorgen voor een strakke en moderne uitstraling. Dit is de belangrijkse redenen voor veel van onze zakelijke klanten die kiezen voor een Stone look PVC vloer.

Offerte aanvragen

Voordelen van Stone look legpatronen

Uitermate geschikt voor vloervervarming.
Onze Stone look pvc vloeren staan garant voor een uitstekende warmteoverdracht. De juiste aanpak en legtechniek is hier van belang, onze specialisten informeren u er graag over. 

Vlakke, strakke vloer
De ondergrond van de vloer wordt geëgaliseerd zodat oneffenheden in het vloeroppervlak worden voorkomen. Dit zorgt niet alleen voor een strakke uitstraling maar loopt ook prettig.

De juiste looks
De Stone look vloeren van Het PVC Huys zien er prachtig uit en zijn bovendien nauwelijks te onderscheiden van een echte betonnen vloer. De vloeren zijn uitstekend geschikt voor intensief gebruik. PVC Stone look vloeren zijn te combineren met tal van interieur stijlen van landelijk tot industrieel. 

Toepasbaar in meerdere ruimtes
Stonelook vloeren zijn door de waterbestendigheid ook uiterst geschikt voor badkamers en keukens. Een PVC Stone look vloer kan dus overal in huis geplaatst worden. 

Bekijk onze vanaf prijzen

Legservice voor uw PVC Stone look vloer

Nadat u de keuze heeft gemaakt voor een stone look PVC-vloer, blijft er nog één beslissing over. Gaat u de stone look PVC-vloer zelf leggen? Houdt u er dan rekening mee dat een PVC vloer leggen op beton, plavuizen of op een houten vloer op een specifieke manier moet gebeuren. U kunt gebruik maken van onze legservice. De experts van Het PVC Huys nemen u de zorg daarvoor volledig uit handen. Neem contact op voor de mogelijkheden of plan direct uw showroom bezoek via de onderstaande button!

Showroom afspraak maken

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: