Rechte plank legpatroon

Wanneer u een kwaliteit PVC vloer met een rechte plank legpatroon in huis heeft is deze vaak niet van echt hout te onderscheiden. Het reliëf en het design zijn vrijwel identiek aan een echte houten vloer. Het enige verschil: een PCV vloer met een rechte plank legpatroon heeft veel meer voordelen!

 

Zo is een PVC Rechte plank minder gehorig, slijtvast en heeft de PVC vloer minder onderhoud nodig. Bovendien is een PVC vloer betaalbaarder vergeleken een houten vloer. Kies voor een PVC vloer met een rechte plank legpatroon! Kom tot de ontdekking waarom een PVC vloer met een recht patroon geweldig past in uw interieur. 

Offerte aanvragen

PVC vloer met recht legpatroon op maat

De diversiteit aan maten, afwerkingen, behandeling en houtsoorten geven een ruime keuze aan u als klant. De totale samenstelling bepaald de uitstraling voor uw interieur. We kunnen het rechte legpatroon geheel op uw wensen afstemmen zodat hij uitstekend past in uw interieur. 

Hoeveel kost een PVC vloer met recht legpatroon?

Voor het leggen van een PVC-vloer in stroken, inclusief het egaliseren van de ondervloer rekent Het PVC Huys € 80,- per vierkante meter, inclusief btw, voorrijkosten en materiaal. De prijzen voor een PVC vloer met recht legpatroon zijn maatwerk en dat vraagt een projectmatige benadering. Vraag een offerte aan voor een vrijblijvende prijsindicatie voor uw PVC vloer met recht legpatroon.

Offerte op maat

Legservice voor uw PVC vloer met recht legpatroon

Nadat u de keuze heeft gemaakt voor een visgraat PVC vloer met recht legpatroon, blijft er nog één beslissing over. Gaat u de visgraat PVC-vloer zelf leggen? Houdt u er dan rekening mee dat een PVC vloer leggen op beton, plavuizen of op een houten vloer op een specifieke manier moet gebeuren. Misschien is het een beter idee om uw visgraat PVC vloer te laten leggen? U kunt in dat geval gebruik maken van onze legservice. De experts van Het PVC Huys nemen u de zorg daarvoor volledig uit handen. Neem contact op voor de mogelijkheden! 

Bij het PVC Huys bent u aan het juiste adres voor al uw vloeren 

Wij zijn één van de weinige bedrijven die het leggen van vloerverwarming, het gieten van een vloer en het aanbrengen van PVC vloeren en het leveren en monteren van plinten in één hand hebben. Dit betekent dat u met slechts één partij van gedreven en kwaliteitsbewuste vakmensen te maken hebt. Eén aanspreekpunt zorgt voor helderheid en duidelijkheid in de planning en voortgang bij de aanleg van uw vloerverwarming, het gieten van uw nieuwe vloer en de montage van uw plinten.

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: