Hongaars legpatroon

Het Hongaars legpatroon, ook wel de Hongaarse punt genoemd, is een variant op de visgraatvloer. De houten delen worden bij een Hongaarse punt niet tegen elkaar aan gelegd, maar komen bij elkaar in een punt. Meestal vormen de punten een hoek van 60 graden. Waar punten tegen elkaar komen ontstaat een streep, ook wel de sergeantstreep genoemd. Dit patroon zorgt ervoor dat uw vloer een rustige uitstraling heeft. Een PVC vloer met een Hongaars legpatroon brengt vele voordelen met zich mee.


Zo is een PVC vloer met Hongaars legpatroon zeer geschikt voor vochtige ruimtes zoals de keuken, badkamer of toilet doordat de vloer waterbestendig is. Verder kunt u een PVC vloer met Hongaars legpatroon makkelijk onderhouden en schoonmaken in tegenstelling tot een houten vloer. Kom tot de ontdekking waarom een PVC vloer met Hongaars legpatroon geweldig past in uw interieur.

Offerte aanvragen

PVC vloer met Hongaars legpatroon op maat

De diversiteit aan maten, afwerkingen, behandeling geven een ruime keuze aan u als klant. De totale samenstelling bepaald de uitstraling voor uw interieur. We kunnen de PVC vloer met Hongaars legpatroon geheel op uw wensen afstemmen zodat hij uitstekend past in uw interieur. 

Wat is het verschil tussen een PVC vloer met Hongaars en visgraat legpatroon?

Wat een PVC vloer met Hongaars legpatroon zo bijzonder maakt is het patroon van de vloer. Bij deze toepassing lijkt het alsof de planken schuin zijn gelegd waardoor er een patroon vol punten ontstaat. De scherpte van deze punten zijn net wat anders dan de hoeken bij een visgraat PVC vloer. Ook raken de hoeken bij een visgraat PVC elkaar niet, al gebeurt dit bij het Hongaarse legpatroon wel. Bovendien straalt een PVC vloer met Hongaars legpatroon luxe uit, net als een PVC vloer met visgraat leg patroon. Meer informatie over een PVC vloer met visgraat legpatroon? Dat kan hier

 

Hoeveel kost een PVC vloer met een Hongaars legpatroon?

De prijzen voor een PVC vloer met Hongaars legpatroon zijn maatwerk en dat vraagt een projectmatige benadering. Vraag een offerte aan voor een vrijblijvende prijsindicatie voor uw PVC vloer met Hongaars legpatroon.

Offerte op maat

Legservice voor uw PVC vloer met Hongaars legpatroon

Nadat u de keuze heeft gemaakt voor een PVC vloer met betonlook legpatroon, blijft er nog één keuze over. Gaat u de  PVC vloer zelf leggen? Houdt u er dan rekening mee dat een PVC vloer leggen op beton, plavuizen of op een houten vloer op een specifieke manier moet gebeuren. Misschien is het een beter idee om uw PVC vloer door ons te laten leggen? U kunt in dat geval gebruik maken van onze legservice. De experts van Het PVC Huys nemen u de zorg daarvoor volledig uit handen. Neem contact op voor de mogelijkheden! 

Bij het PVC Huys bent u aan het juiste adres voor al uw vloeren 

Wij zijn één van de weinige bedrijven die het leggen van vloerverwarming, het gieten van een vloer en het aanbrengen van PVC vloeren en het leveren en monteren van plinten in één hand hebben. Dit betekent dat u met slechts één partij van gedreven en kwaliteitsbewuste vakmensen te maken hebt. Eén aanspreekpunt zorgt voor helderheid en duidelijkheid in de planning en voortgang bij de aanleg van uw vloerverwarming, het gieten van uw nieuwe vloer en de montage van uw plinten.

Offerte aanvragen

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: