Betonlook legpatroon

Wanneer u kiest voor een PVC vloer met een betonlook reëert u een karakteristieke uitstraling zonder in te leveren op het wooncomfort en gebruiksgemak. Een PVC vloer met betonlook is tijdloos. Ze geven een boost aan uw interieur, bijvoorbeeld wanneer uw huiskamer of werkplek industrieel is ingericht. De betonlook PVC vloer is in verschillende vormen te krijgen. Een PVC vloer met een betonlook legpatroon brengt vele voordelen met zich mee.


Zo is een PVC vloer met een betonlook legpatroon slijtvast, vergt het weinig onderhoud, water bestendig en is het mogelijk in combinatie met een vloerverwarming. Kies voor een PVC vloer met een betonlook! Kom tot de ontdekking waarom een PVC vloer met betonlook geweldig past in uw interieur.

Offerte aanvragen

PVC vloer met betonlook legpatroon op maat

De diversiteit aan maten, afwerkingen, behandeling en grondstoffen geven een ruime keuze aan u als klant. De totale samenstelling bepaald de uitstraling voor uw interieur. We kunnen het betonlook legpatroon geheel op uw wensen afstemmen zodat hij uitstekend past in uw interieur. 

Hoeveel kost een PVC vloer met betonlook legpatroon?

De prijzen voor een PVC vloer met betonlook legpatroon is maatwerk en dat vraagt een projectmatige benadering. Vraag daarom een offerte aan voor een vrijblijvende prijsindicatie voor uw PVC vloer met betonlook om bekijk de prijzen via de button hieronder.

Bekijk prijzen

Legservice voor uw PVC vloer met betonlook

Nadat u de keuze heeft gemaakt voor een betonlook PVC vloer, blijft er nog één keuze over. Gaat u de PVC vloer zelf leggen? Houdt u er dan rekening mee dat een PVC vloer leggen op beton, plavuizen of op een houten vloer op een specifieke manier moet gebeuren. Misschien is het een beter idee om uw PVC vloer door ons te laten leggen? U kunt in dat geval gebruik maken van onze legservice. De experts van Het PVC Huys nemen u de zorg daarvoor volledig uit handen. Neem contact op voor de mogelijkheden! 

Bij het PVC Huys bent u aan het juiste adres voor al uw vloeren 

Wij zijn één van de weinige bedrijven die het leggen van vloerverwarming, het gieten van een vloer en het aanbrengen van PVC vloeren en het leveren en monteren van plinten in één hand hebben. Dit betekent dat u met slechts één partij van gedreven en kwaliteitsbewuste vakmensen te maken hebt. Eén aanspreekpunt zorgt voor helderheid en duidelijkheid in de planning en voortgang bij de aanleg van uw vloerverwarming, het gieten van uw nieuwe vloer en de montage van uw plinten.

Vraag offerte aan

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: