Voordelen van een PVC-vloer

De voordelen van een PCV-vloer op een rijtje:

 • Duurzaam en slijtvast
 • Makkelijk in onderhoud
 • Uitstekend betaalbaar
 • Hygiënisch
 • Geluiddempende werking
 • Goede geleiding bij vloerverwarming
 • Vochtbestendig
 • Voelbare houtstructuur
 • Warm en sfeervol
 • Brandvertragend
 • Kind- en diervriendelijk
 

PVC-vloeren hebben talloze voordelen. Zoals de levensechte uitstraling, maar ook hun waterbestendigheid. Daardoor zijn ze enorm geschikt voor vochtige ruimtes en gemakkelijk schoon te maken en houden. Ook heeft PVC een heel hoge demping. Dat maakt de akoestiek in uw woning of bedrijfsruimte heel aangenaam. Onze PVC-vloeren zijn bovendien duurzaam, onderhoudsarm en zijn uitstekende warmtegeleiders. U kunt onder een PVC-vloer dus ook vloerverwarming of vloerkoeling laten plaatsen. Ons zusterbedrijf Het Vloerverwarmings Huys neemt u die klus en de zorg daarvoor graag uit handen. En, heel belangrijk: PVC- vloeren dragen bij aan een gezond binnenklimaat en zijn milieuvriendelijk.

Offerte aanvragen

Levensecht

Misschien hebt u graag beton of tegels in uw huis maar vormen contactgeluiden een belemmering daarvoor. U gunt uw buren hun rust in plaats het geluid van krakende planken of tikkende hakken. Of wilt u graag een houten vloer maar bent u beducht voor het vele onderhoud daarvan. Dan kiest u toch voor een PVC-vloer? Die is weliswaar van kunststof, maar daar ziet en merkt u nauwelijks iets van. PVC-vloeren bootsen andere vloeren levensecht na. Zo is het net alsof u echt een betonnen vloer hebt, tegels op de grond of een mooie houten vloer. De PVC-planken hebben in houtlook bijvoorbeeld echt voelbare houtnerven en houtstructuren.

Neem contact op

Minimaal onderhoud

Hebt een houten vloer, dan weet u dat die regelmatig onderhoud vereist zoals het jaarlijkse schuren en oliën. Maar bij een PVC-vloer van Het PVC Huys is dat helemaal niet nodig. De PVC-vloeren zijn voorzien van een harde, matte coating (PU). Die beschermt de vloer tegen beschadigingen en geeft hem een mooie en zachte glans. Het enige onderhoud dat nodig is, is regelmatig stofzuigen. Dat is een garantie voor jarenlang plezier en genieten van uw PVC-vloer.

Advies

Multigeschikt

Een PVC-vloer is heel erg goed bestand tegen vocht. Daarom kunt u deze ook uitstekend door ons laten leggen in uw toilet, keuken of badkamer. Een houten vloer of laminaat trekt krom door het vocht. Dit gebeurt niet bij een PVC-vloer. PVC op uw trap heeft diverse voordelen. PVC is namelijk krasbestendig, duurzaam en heeft ook nog eens een laagje antislip. Dit is op een trap zeker geen overbodige luxe.

Offerte aanvragen

Garantie

Vivafloors PVC-vloeren van Het PVC Huys passen altijd bij uw leven. Ze zijn bijzonder authentiek én met de voordelen van PVC. Van beton voor stoer industrieel tot hout voor huiselijk en landelijk. Een vloer van hoogwaardig PVC, die wel tegen een stootje kan en waar we u met een gerust hart gerust 25 jaar garantie op geven.

Neem contact op

Recyclebaar

Het is goed om te weten dat PVC-vloeren van Vivafloors volledig en onbeperkt recyclebaar zijn. Onze vloeren zijn gemaakt van Virgin PVC. Dit is een pure PVC-soort die onbeperkt en makkelijk gerecycled kan worden. Een duurzame keuze waar u nog lang plezier van hebt.

Advies

Snelle Offerte aanvragen

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op: